Весняна толока  позашкільників -2019

З 10  по 12 квітня 2019 року педагоги Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнському проекті професійного розвитку  «Толока позашкільників», який проходив у м. Чернівці.  Три дні позашкільники активно працювали  в творчих  групах за проблемою «Соціальне партнерство закладу позашкільної освіти», розглядали шляхи налагодження партнерських стосунків між навчальним закладом та сім’єю, громадськими організаціями, комерційними структурами. Окрім цього ознайомилися з матеріалами   Відкритої  методичної виставки «Формування компетентностей вихованців закладів позашкільної освіти: критерії, моніторинг, засоби», відвідали навчально-методичний центр декоративно -ужиткового мистецтва Чернівецької області.  А ще – пройшли майстер-клас з техніки айріс фолдингу, арт-терапевтичні заняття «Поле свого життя» та тренінг з виховання медіа грамотних дітей.

Лариса Дейдиш, завідувач сектору позашкільної освіти та гурткової роботи Інституту модернізації змісту освіти ознайомила присутніх з основними напрацюваннями робочої групи проекту нової редакції Закону «Про позашкільну світу».

В перервах між навчальними заняттями педагоги з усіх регіонів України відвідали Чернівецький Національний Університет, козацькі фортеці у Хотині та Кам’янці-Подільському.

Дякуємо організатору та творчому керівнику проекту Ользі Просіній, доценту Центрального інституту післядипломної освіти, за цікаву, необхідну, насичену та креативну програму весняної толоки.

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *