До уваги батьків та вихованців ЦДЮТ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ! ДОРОГІ ВИХОВАНЦІ!

Нам дуже приємно, що ви обрали Васильківський міський Центр творчості дітей та юнацтва для творчого розвитку, соціалізації та успішної самореалізації. Ми радіємо кожному вихованцю та його родині, який прагне до співпраці з ЦДЮТ.

Цього року навчальний рік розпочинається в умовах карантинних обмежень. Це викликає багато питань, нарікань та навіть страхів у батьків. Адміністрація та педагогічний колектив ЦДЮТ розуміє вашу стурбованість.

Хочемо повідомити, що для забезпечення якомога більшої безпеки у нашому Центрі згідно Постанови Головного санітарного лікаря України за №50 від 22.08.2020 року розроблений алгоритм організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, забезпечено антисептичний та дезінфекційний режим в установі, проводиться роз’яснювальна та профілактична робота.

Дякуємо, що із розумінням ставитеся до вимог дотримання правил безпечної поведінки в сучасних умовах!

Ще раз просимо спілкування батьків із працівникам закладу, здійснювати дистанційно за допомогою будь-яких засобів зв’язку (телефон, Вайбер).

Дітей із ознаками респіраторних захворювань залишайте, будь ласка, вдома. Також сердечно просимо залишатися вдома вихованцям гуртків, які навчалися в інших закладах (школах, садочках), що закрили на карантин, або в родинах котрих є підозра на COVID-19. Інформуйте адміністрацію ЦДЮТ чи керівника гуртка про контакт дитини із інфікованими.

Запорукою збереження життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу є суворе виконання правил безпеки. Тільки спільно, разом, поважаючи і цінуючи здоров’я один одного, ми можемо пройти це випробування. Давайте відповідально ставитися і до власного здоров’я, і до безпеки оточуючих!

Дякуємо усім, що з розумінням ставитеся до тимчасових незручностей.

БАЖАЄМО ВСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я!

Адміністрація ЦДЮТ.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *