Міський педагогічний форум

29 серпня 2019 року педагоги Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості стали учасниками міського педагогічного форуму «Сучасний вимір та стратегії формування інноваційного освітнього простору м. Василькова».  Під час відкриття   з вітальним словом до освітян звернувся міський голова Сабадаш В.І. 

Начальник відділу освіти Козак Л.О. виступила із презентацією «Про підсумки функціонування освітньої системи міста та пріоритетні завдання на 2019/2020 навчальний рік».

У заході взяли участь вихованці Зразкової студії дитячої естрадної пісні “Лілея” (керівник Бобир А.О.), які подарували всім присутнім пісню.

Також на форумі відбулося нагородження педагогів та педагогічних колективів закладів освіти міста. За високий рівень підготовки методичних матеріалів на обласному педагогічному форумі був нагороджений Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості.

Педагогічний колектив Центру творчості вітає  директора ВМ ЦДЮТ Слободянюк Т.А.,  яка була нагороджена за багаторічну плідну працю та високі досягнення.

Вітаємо всіх освітян з початком нового навчального року! Бажаємо невичерпної енергії, сили, натхнення та нових перемог і звершень!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *