Участь керівників НХК «Веселка» у Всеукраїнській науково-практичній конференції

Кучеренко Юлія Анатоліївна та Монарх Євгенія Юхимівна,  керівники художнього хореографічного колективу «Веселка», прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференціі «Взаємодія хореографічного мистецтва і спорту в освітньому процесі: досвід, проблеми, перспективи», яка проходила з 21-23 березня 2019 року у місті Київ на базі кафедри хореографії Інституту сучасного мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Від імені ректора академії, професора Василя Гнатовича Чернеця, всіх учасників та гостей конференції привітав Перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Сергій Віталійович Іванов.

До вітального слова долучилися – завідувач кафедри хореографії НАКККіМ, директор-художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського – Мирослав Вантух та доцент кафедри спортивних єдиноборств та силових видів спорту Національного університету фізичної культури, чемпіон світу і Європи з кікбоксінгу Володимир Аксютін. Про «Перспективи мистецької освіти в концепті Нової української школи» розповіла Комаровська Оксана Анатоліївна, завідувач лабораторії естетичного виховання та мистецької освіти Інституту проблем виховання АПН України, доктор педагогічних наук.

Також, активну участь в конференції взяли педагоги та студенти НАКККіМ, які підготували творчі покази та майстер-класи з сучасної спортивної хореографії – Шалапа Світлана, класичного танцю – Шумілова Вікторія та українського народного сценічного танцю – Савченко Лілія.

Дякуємо за корисну інформацію та переданий досвід!

 

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *