Педагогічний вернісаж – 2019

02 жовтня 2019 року у Васильківському   міському будинку  культури відбувся міський педагогічний  вернісаж «Ми вчителю вклоняємось доземно»,  присвячений Дню працівників освіти.

Всіх освітян  привітали Васильківський міський голова В.І. Сабадаш та начальник відділу освіти Л.О. Козак. Вони вручили грамоти міського голови, подяки Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та цінні подарунки  36 освітянам, за високі досягнення у навчально-виховному процесі.  Не забули і про ветеранів педагогічної ниви: 11 педагогічних працівників, педагогічний стаж яких – 50 років і більше, отримали пам’ятні медалі «За відданість справі». Від  учителів – корифеїв з вітальним словом звернулася  до слухачів «Університету майбутнього вчителя» Я.І.Сало,  вчитель Васильківського академічного ліцею «Успіх».

У концертній програмі взяли участь дует Тетяни та Олени Король та кращі колективи Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості: Зразкова студія дитячої естрадної пісні «Лілея», керівник А.О.Бобир; Народний хореографічний колектив «Веселка», керівник Є.Ю.Монарх. Сюрпризом для всіх освітян став концерт   вокального гурту «Made in Ukraine».

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *