Підводимо підсумки навчального року!

У Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася підсумкова педагогічна рада за 2020-2021 навчальний рік. В ході засідання було зазначено, що педагогічний колектив працював над вирішенням проблеми «Формування ключових компетентностей з метою самореалізації особистості дитини», активно впроваджувалися інтерактивні методи та форми роботи з вихованцями та педагогічними кадрами.
Одним з пріоритетів діяльності позашкільного навчального закладу було надання кожній дитині можливостей для здобуття позашкільної освіти, підвищення рівня охоплення дітей та учнівської молоді навчанням у гуртках та студіях. Незважаючи на дистанційний режим, творчі об’єднання ВМ ЦДЮТ досягли значних успіхів у конкурсах дитячої творчості (316 призові місця, з них 19 – Міжнародного рівня, 147 – Всеукраїнського рівня, 150 – обласного рівня), цим підтвердили високий рівень викладацької майстерності своїх педагогів.
Директора Т.А.Слободянюк відзначила педагогів за досягнуті успіхи подяками, грамотами та почесними грамотами, а також відзнаками «За відданість справі. Знання, душу, серце – дітям».
Вітаємо всіх педагогів з успішним завершенням навчального року!  👏🥰

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *