ПІДЛІТОК І ПРАВО

26 жовтня 2018 року в гостинному залі Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний міський брейн – ринг серед старшокласників  «Підліток і право». У заході взяли участь 8 команд: «Вендета» Васильківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1,  «ЮНЕСКО» Васильківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2, «Флавія» Академічного ліцею «Успіх», «Захисники права» Васильківського  НВК №4, «Юні правознавці» Васильківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №6, «Юристи» Васильківської ЗОШ І –ІІІ ступенів №7, «Феміда» Васильківського НВК «Гімназія – ЗОШ І – ІІІ ступенів» №8, «Ліга правознавців» Васильківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №9.

За підсумками гри переможцем стала команда «Юристи» Васильківської ЗОШ  І –ІІІ ступенів №7, ІІ місце посіла команда «Вендета»  Васильківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1, ІІІ місце – команда «Феміда» Васильківського НВК «Гімназія – ЗОШ І – ІІІ ступенів» №8.

Учасники брейн – рингу були нагороджені грамотами та солодкими подарунками, а команда – переможець отримала перехідний кубок і почесне право представляти наше місто у обласному етапі гри.

Прикрасою заходу стали виступи вихованок Зразкової дитячої естрадної пісні «Лілея» ВМ ЦДЮТ Марії Пармон та Анни Калачової.

Присутні отримали гарні враження від гри та переконалися у тому, що кожен повинен знати свої права та вміти їх захищати.

  

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *