Україна-Грузія – це Європа

20 грудня 2018 року Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості зустрічав у своїх стінах дітей-спортсменів  із сонячної Грузії міста Горі, першого заступника міського голови Гурєєва В.В. та начальника відділу освіти Козак Л.О. З вітальним словом до юних спортсменів звернулася  директор Т.А.Слободянюк. Вихованці Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» (керівник Бобир А.О.)  подарували гостям чудові пісні,  а вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка» (керівник Монарх Є.Ю.) затанцювали для них український народний танок. Після чого юнаки з обох країн прийняли участь в танцювальному батлі «Гопак-Лізгінка». В подарунок отримали пам’ятні футболки від колективу «Веселка».

Гості з Грузіїї відвідали музей декоративно-ужиткового мистецтва Центру дитячої та юнацької творчості, де мали змогу відкрити для себе світ української писанки. Також діти-спортсмени завітали до Зразкової майстерні «Світ сувенірів» (керівник Л.В.Чепурда), де познайомилися з  українською народною лялькою-мотанкою).  Хлопці із задоволенням прийняли участь у майстер-класі «Розмалюй писанку», де, під керівництвом майстра Л.В.Турукіной,  вони старанно та зосередженно створювали власну писанку, та  в майстер-класі «Пісочна анімація», на якому під чудову релаксову музику керівник О.В.Коваленко вчила їх створювати різноманітні пісочні композиції.

Приємним завершенням євро-паті став візит святого Миколая, який привітав всіх присутніх із прийдешніми святами та подарував кожному із гостей подарунок.

Бажаємо юним спортсменам нових перемог та великих досягнень!

До нових зустрічей!

  

  

  

  

  

  

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *