Участь у конкурсі виставки-презентації «Казки народів світу»

Казки — невід’ємна частина дитинства, така ж, як іграшки або солодощі. Послухали казку, подивилися мультик за казкою – і намалювали!!!!
Вихованці Васильківського центру дитячої та юнацької творчості приняли участь у конкурсі виставки-презентації «Казки народів світу». Найкращі роботи будуть брати участь в обласному етапі конкурсу.
Вітаємо з перемогою:
Шейко Ліану з роботою «Лев» до африканської народної казки «Мисливець і лев» вихованку студії образотворчого мистецтва «Чарівні барви». Керівник Коваленко О.В.
Бобир Кіру з роботою «Дубовий Іванко» до одноіменної української народної казки, вихованку студії образотворчого мистецтва «Колорит». Керівник Канцедал В.В.
Борщенко Валерію з роботою «Русалонька» до одноіменної казки Ганса Андерсена , вихованку студії образотворчого мистецтва «Колорит». Керівник Канцедал В.В.
Марієнко Софію з роботою «Мауглі» до одноіменної казки Редьярда Кіплінга, вихованки студії пісочної анімації «Магія піску». Керівник Коваленко О.В.
Андрющенко Валерія з роботою « Дюймовочка» до одноіменної казки Ганса Крістіана Андерсена , вихованця студії пісочної анімації «Магія піску». Керівник Коваленко О.В.
Возможно, это художественное изображение

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *