Центр творчості приймає пришкільні табори

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій,нових друзів,різноманітних розваг.

Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості почав приймати дітей з пришкільних таборів міста. Діти приймають участь в різноманітних  майстер-класах, які проводять досвідченні керівники гуртків. Це  виготовлення паперових кошиків (Турукіна Л.В.), страусів з природних матеріалів (Шишацька Л.М.),  розмальовка  тканевих подушечок (Канцедал В.В.). Також діти навчаються основам музикальної грамоти (Бобир А.О.)  та  художнього мистецтва (Коваленко О.В.,  Можаровська Г.В.)

По закінченню майстер-класів проходить активна частина дозвілля. Під музикальний супровід виконують зарядку, а після  жваво приймають участь в спортивних змаганнях  та естафетах на подвір’ї Центру  творчості.

Діти повертаються до таборів сповненні позитивними емоціями, с поробками, які зробили власними руками  і гарним настроєм.

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *