Шепочуть ніжно квіти пелюстками…

Вихованці гуртка «Юні квітникарі» (керівник Рябцева Н.І.) прийняли участь у виховному  заході «Шепочуть ніжно квіти пелюстками». Даний захід проходив з метою збагачення знань  учнів про рослини та виховання любові до рослин та дбайливого ставлення  до природи рідного краю.

Перший конкурс,  в якому прийняли участь вихованці – «Розминка». За одну хвилину вихованці мали назвати всі улюблені  квіти бабусь , мам , сестричок.

Конкурс «Збери назву»: на столах розсипані згорнуті папірці. На деяких написані літери, вихованцям  необхідно відшукати і скласти назву квітки «волошка», «тюльпан», «ромашка», «жоржина» та ін.

Наступний конкурс  – «Загадки,  про квіти».

Останній конкурс мав назву «Художник».  У ньому берали  участь всі вихованці. На дошці вихованці   намалювали фантастичну  квітку, придумали назву і пояснили, чому саме таку назву їй дали. Назвали свою квітку учні «Квітка Дружби» та «Квітка Миру».

Вихованці читали вірші, розповідали легенди, розгадували кросворди,  ребуси про рослини. Грали в ігри, дивилися мультфільми, співали пісні. А також пройшла виставка філокартистів,  де прийняли участь вихованці.

Всі хто прймав участь у заході  нагороджені призами.

Наступного дня вихованці побували на екскурсїї,  де і  провели екскурсію – квест.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *