Брейн-ринг «Правничі ігри»-2019

13 листопада 2019 року в рамках «Всеукраїнського тижня права» у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний міський брейн-ринг «Правничі ігри», що проводиться з метою розвитку в учнів інтересу до правознавства, формування в них поваги до правової грамотності, а також надання їм можливості застосувати накопичені знання на практиці. Захід провели працівники ювенальної превенції Васильківського відділу поліції.
Організаторами проведення гри виступила Служба у справах дітей та сім’ї при підтримці Відділу освіти Васильківської міської ради.
В інтелектуальній грі змагалися 8 команд старшокласників із міських шкіл: «Вендета» (ЗОШ №1), «ЮНЕСКО» (ЗОШ №2), «Комета» (ліцей «Успіх»), «Латиняни» (НВК №4), «Юні правознавці» (ЗОШ №6), «Юристи» (ЗОШ №7), «Правознавці» (ЗОШ №8) та «Ліга правознавців» (ліцей «Престиж»). Юні ерудити відповідали на запитання, які стосувалися знань законів України, прав дитини, правової культури та діяльності підрозділів Національної поліції.
Окрасою брейн-рингу стали виступи вихованок Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» ВМ ЦДЮТ (керівник Бобир А.О.) Кошаріної Лізи та Харенко Яни, які презентували всім присутнім музичні дарунки.
За підсумками конкурсу перемога дісталась команді «Ліга правознавців» Васильківського академічного ліцею «Претиж», друге місце зайняла команда «Вендета» (ЗОШ №1), а почесне третє – команда «ЮНЕСКО» (ЗОШ №2).
Переможців нагородили дипломами та подяками за активну участь у грі. Всі учасники отримали солодкі подарунки від організаторів гри.
 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *