Нові  здобутки юних науковців Василькова

 

Стали відомі здобутки  юних науковців, вихованців гуртків Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості,  членів  осередку  Малої академії наук України, у конкурсі-захисті Малої академії наук України в 2021 році.

Копцова Софія, вихованка Народної школи писанкарства «Дивосвіт», науковий керівник Турукіна Леся Володимирівна,  здобула ІІ почесне місце у обласному етапі  конкурсу-захисту МАН, в секції «Фольклористика» відділення: «Літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства»  тема дослідницького проєкту «Свято Купала на Київщині та Чернігівщині: традиції та сучасність».

Наступні юні науковці достойно представляли свої дослідження, стали переможцями міського етапу та учасниками обласного етапу конкурсу-захисту МАН.  Петренко Анастасія, вихованка гуртка «Науки про Землю», науковий керівник Бондар Любов Степанівна, представляла дослідження на тему  «Вплив Плесецького гранітного кар’єру на розвиток будівельної галузі Васильківщини». Марченко Вадим від гуртка “Юні винахідники”, керівник Трьохбратська  Марія Сергіївна, презентував дослідження з проблеми «Вплив магнітного поля на навколишнє середовище». 

Пишаємося вами, юні науковці  та керівники, впевнені: майбутнє української науки – в надійних руках.

Копцова Софія, вихованка Народної школи писанкарства «Дивосвіт»

 

Петренко Анастасія, вихованка гуртка «Науки про Землю»

Марченко Вадим , вихованець гуртка “Юні квітникарі”

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *