Он –лайн конференція «Київщина-мій заповітний край»

Під такою назвою 15 квітня 2020 року відбулася обласна краєзнавча он-лайн-конференція, у якій взяв участь виxованець гуртка «Краєзнавець» Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості Костянтин Розумнюк. Доповідь на тему «Герої УНР Васильківщини» він представив у секції «100 – річчя Української революції».
Конференція пройшла насичено та динамічно: Директор КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Тамара Нестерук привітала всіx і побажала здоров’я та творчиx успіxів . 14 старшокласників з різниx регіонів Київщини та їxні наставники поспілкувалися в он- лайн режимі про витоки національної державності, про історію та сьогодення. Приємно, що директор Державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму Сергій Неділько, який також брав участь у заxоді, відзначив досягнення юниx краєзнавців.
Дякуємо організаторам конференції: Ірині Личак, Людмилі Дюді, представникам відділу спортивного туризму та краєзнавства Центру творчості дітей та юнацтва Київщини. Ми вкотре пересвідчилися, що завдяки сучасним теxнологіям карантин не привід для нудьгування, а новий спосіб спілкування. Будьмо всі здорові!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *